s   
От Вашия домашен билкар! Само за приятели!!!

БилкоВитамин е хранителна добавка – смес от студени извлеци от разрешени български билки в зърнен спирт - етанол. Билките са доставени от лицензирани аптеки. БилкоВитамин е 20-годишен резултат от компютърно моделиране на съчетаването на билки (с база от данни) и от наблюдениe на ефекта върху здравето. Прекият ефект – въздействието трае до 4 часа. Може да се съчетава с акупресура и лекарства.    
       За възрастни!
Отлично се съчетава с точков масаж - акупресура.
       Начин на Употреба: Започва се с 10 капки, 4 пъти дневно, разтворени в чаша вода, 20 мин. преди или след ядене/лекарство. Опаковката съдържа 50 ml., 2000 капки. Дозиращата прозрачна капачка - пълна съдържа 200 капки. Увеличава се всеки ден еднократната доза с по 30 капки, докато се достигне до 100 капки (1/2 от дозиращата капачка). Задръжа се доза от 100 капки за един прием, 5 пъти дневно за 10 дни, докато се появи увереност в ефективното действие. След пробния период, може да се прави индивидуално дозиране на количеството на капките и броя на приемите.
       Прекъснете употребата: при влошаване общо (или на стомаха) или при 10 дни без подобрение.
       Видим резултат: След 2 – 3 приема изчезват: грип, температура, световъртеж. След седмица ползване: намаляват вените на ръце-крака, подобрява се и  се избистря урината, изчезва ишиас...

БилкоВитамин съдейства експресно за здравето ( след 2 – 3 приема) при:
Грип, Алерг. Хрема, Температура, Световъртеж, Разширени вени, Простата, Шипове, Ишиас, Бъбрецисбактерии, Напикаване, Пародонтоза.
и при:  Кръвно налягане;Запушване на артерии и с некроза; Старческо напикаване; Ревматични и Ставни болки;Глаукома; Макулна дегенерация…
и за:  Сън; Тонус; Успокояване;Полова система; Изчистване на бактерии, Избистряне на урината при Хидронефроза;Очи
Употребата на Билкови смеси е Ваш избор и Ваша отговорност за здравето Ви!

         „Няма старост, има болест.” – с тази мисъл нобелистът Иля Мечников определя остаряването като натрупване на неизлекувани болести и предполага възможността за безкраен живот.
         Препоръки за ползване на БВ: Билковата смес трябва да се приема с начална доза от 10 броя капки и след това постепенно да се увеличава до ефективната доза. Максималните дози 150-200 капки могат да се взимат само от лица ползвали успешно в предишен период сместа. Средното ползване на сместа за ден е на цената на чаша кафе. Смесите като естествен продукт не се натрупват в организма. Продължителността на действието е само до 4 часа. При Температура (Болка) сместа  да се пие на всеки 2 часа.
         БВ успешно съдейства на здравето при спорт:  Разширени вени, болки от Спортни Травми и в Стави (Шипове, Гръб, сецване, ахилес),   Бактериални инфекции на пикочните пътища. Спортна форма без умора: ежедневно бягане, тенис, лост.
БилкоВитамин е по-ефикасен от Гинкобилоба, Котешки нокът, Швед. горчивка, ЖенШен...
         Знания: БилкоВитамин успешно съдейства на здравето без антибиотици и химически лекарства. Билковата смес може да се ползва безпроблемно и заедно с лекарства, като се взима 20 минути преди - след лекарствата.
*** Синтетичните – изкуствено създадените по химичен път лекарства много често противоречат на биологичния баланс и се натрупват в  организма и затова предизвикват алергични и други реакции.
*** Съветвайте се с лекар за диагноза и търсете вместо синтетични лекарства съответни билкови смеси. *** Съмнявайте се в специалист, който ви каже: „Добре сте за Вашата възраст”. Това показва, че той ще се примирява с всяко влошаване на Вашето състояние и няма да се бори за пълно оздравяване.
*** Смесите могат да се съчетават с акупресура.  За сваляне на температура се ползва акупресура в областта на скулите.
*** Спането върху дъска дава почивка на гръбначният стълб.
*** Задължителна е консумацията на риба (цаца) два пъти седмично.
***При задавяне с рибна кост да се пийне лимонов сок  (оцет).
***Да се консумират само сезонни храни.
*** При стомашни оплаквания: 14 глави необелен кромид лук се изпичат във фурна. Сутрин и вечер в дните от седмицата по една печена глава изчистена се смачква в кафена чаша, добавя се сладко и се изяжда на гладно. Рецептата се прилага 30 дни.
***Масажът на ушите лекува тялото и премахва стреса.  Тонизиращият масаж никога не може да ви превъзбуди – границата на полезното никога не може да бъде прескочена. При профилактика за общо благосъстояние на организма се масажира цялата раковина – 30 пъти по часовника и 30 обратно. Движението по посока на часовниковата стрелка разбужда и активизира мозъка. В противоположната посока успокоява и разпуска. Затова утринният масаж трябва да е с кръгови движения надясно, а масажирането преди сън – в посока, обратна на часовниковата стрелка. Ако искате да се справите с умората, масажът започва от меката долна част на ухото нагоре по дъгата. Ако краката и ръцете ви отичат от претоварване, разтъркайте най-енергично върха на ухото. При проблеми с бъбреците, стомаха, черния дроб, сърцето, белите дробове – интензивно масажирайте централната вдлъбната част с показалеца или средния пръст. Натискът върху центъра на меката долна част успокоява уморени очи.
*** Спешно спасение от мозъчен инсулт може да се постигне чрез набождане с игла на краищата на всички  пръсти на ръцете и меката долна част на ушите до поява на капки кръв. Мозъчният инсулт се разпознава по затруднен говор и изкривен при изплезване език или устни.
Употребата на Билкови смеси е Ваш избор и Ваша отговорност за здравето Ви!

*** Публична демонстрация, как се спира бъбречна криза за броени минути, смята да направи в НДК билкарят Георги Георгиев - Хисарския лечител. (http://www.yarg95.com) "Трябват ми 10 произволно избрани : пациенти, които поне от 2 седмици лежат в болница с кризи и са лекувани с методите и лекарствата на традиционната медицина. Ще искам присъствие на лекари и на журналисти. Ако дори при един от болните няма резултат, ще спра да говоря за моя препарат", обяснява идеята си лечителят.

*** Карбовски с мечешка услуга за Хисарския БИЛКО лечител:
"Мартин Карбовски направи специално предаване в "Отечествен фронт" за т.нар. Хисарски лечител... Той пореден път показа, че му липсва мъжество и се е превърнал в един телевизионен занаятчия. Карбовски обяви в края, че Хисарският лечител му е помогнал, защото след 6 седмици камъкът се раздробил и изчезнал. Благодари обаче и на трима лекари (Киперова и др.), които също много му помогнали. Сега никой нищо не разбра от експеримента на Карбовски - кой му помогна всъщност Хисарският лечител или докторите, до които явно също е прибегнал от страх, че времето тече, а ефекта от билките се бави!..."