ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО, НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.

Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените месо и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и “подаряваме” без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Ако един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.

Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните по различно време на деня или заедно:

1.      Орехова тинктура: 2 супени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.

2.      Капсули с пелин: 7 капсули (200-300 mg пелин всяка) наведнъж на празен стомах

3.      Карамфил: 3 капсули (около 500 mg всяка) веднъж на ден, на празен стомах.

4.      Орнитин (ако има нужда)

 

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 супени лъжици, вземат:

ВЪЗРАСТ

КОЛИЧЕСТВО

Niacinamide

Под 6 месеца

Ό с.л.

50 mg

От 6 месеца до 5 години

½ с.л.

50 mg

От 6 до 10 години

1 с.л.

100 mg

От 11 до 16 години

с.л.

500 mg

Niacinamide (не niacin) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.

Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съръджанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.

В случай на детски рак обаче много по-енергияни мерки трябва да се вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 с.л. ако трябва.

Пелин и Карамфил

Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.

[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.]

 

ТЕНИЯ

Ако няма подобрение, въпреки че правиш всичко посочено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки zapp-ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.

Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:

1.      Вземи 8 с.л. орехова тинктура

2.      Вземи три 500 mg niacinamide таблетки (не niacin) за да помогне при детоксифицирането на алкохола в тинктурата.

3.      Почини един час (не е задължително)

4.      Вземи още 8 с.л. орехова тинктура

5.      Вземи още три 500 mg niacinamide таблетки

6.      Zap-ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити. Изчакай 20 минути и после zap-ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap-ирай за още седем минути [zapper e електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток вибриращ със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]

Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.

Дори и дозата от 16 с.л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозираш това, повтори дозата от 16 с.л.

 

ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА, ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ Е СЛЕДВАЩ

Сега, след като си убил чревния метил и излекувал рака си, какво следва? Остават две задачи:

1.      Да престанеш да поемаш пропилов алкохол в тялото си

2.      Да разкараш всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и дома ти. Това ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.

[следва снимка на рафт в магазин с най-различни шампоани и препарати и надпис под снимката “Проверявай всички етикети за “пропилов алкохол”, “пропанол”, “изопропанол”. Изхвърли тези продукти!]

Пропиловия алкохол е антисептик, често използван в козметиката. Провери всичките си козметики за думата “пропанол”, “изопропанол” на етикета. Това обикновено се слага там след като не се подозира като причина за рак. Не знам дали пропилови съставки като пропамид, пропацетамид, пропилов галат или калциев пропионат не се конвертират в тялото на пропилов алкохол, така че по-добре не поемай този шанс. Хора без рак нямат пропилов алкохол в черните си дробове. Прегледай случаите в тази книга. Често един от брачните партньори има рак; забележи, че той или тя има пропилов алкохол в черния си дроб. Орто-фосфо-тирозина се намира в орган, като белите дробове, където рака се развива. Но другият партньор няма рак, въпреки че те споделят същия паразит. При него/нея той е само в червата. Няма яйца или стадии другаде. Няма наличие на разтворител!

Ето списък на често срещани продукти, които имат пропилов алкохол в тях: козметики, шампоани, мус, лосиони за тяло, препарати за бръснене и, разбнра се, дървесен алкохол. Ако се съмняваш, хвърляй го!

Въпреки че продуктите за тяло ни дават най-висока концентрация, пропиловия алкохол се намира също и в храната ни! Един от главните източници са оцветители и аромати. За извличането им се използват разтворители! Концентрираният екстракт се нарича “spice oleoresin” [не ми е известен българският термин]. Нормално разтворителя трябва да се премахне преди употребата на крайния продукт, но нищо не може напълно да бъде премахнато напълно.

[следва извадка от американските федерални разпоредби за количеството допустими проценти на замърсители в храните и препаратите. Извода е, че ниски нива, които не показват явна вреда се смятат от закона за допустими и нормални, без да се отчитат техните дългосрочни поражения]

Добрите новини е че пропанола напуска тялото ти пет дена след като си спрял да го поемаш.

Пропиловия алкохол е замърсител в студените зърнени закуски. Престани да купуваш студени сериали [зърнени закуски, мюсли, такива, които само се заливат с мляко и се ядат без да се варят]. Дори и най-натуралните студени сериали са замърсени. Не съм тествала всички сериали на пазара, но тествах толкова много, че ти не би трябвало да поемаш риска с нито един от тях. Виж Рецепти в края на книгата за да си направиш твой.

Защо е толкова важно да премахнем пропиловия алкохол ако вече сме разкарали чревния метил и сме на антипаразитна превантивна програма? Защото повторно инфектиране може да стане много бързо! Млечни продукти и бърза закуска хамбургери, които не са нагорещени достатъчно за да се убият метацерцариите (стадиите увити в черупка издържат на много ниски и високи температури в езерата). Дори и когато поискаш да ти препекат добре хамбургера, то рискуваш с шпатулата, която се използва за суровите и сготвените хамбургери. В разстояние на 24 часа стадиите на метила са в кръвта ти, някои от тях се излюпват във зрял стадии и преди следваща ти превантивна доза от орехова тинктура те са вече в черния ти дроб и орто-фосфо-тирозина се завръща. Но без пропилов алкохол това не може да се случи. С пропилов алкохол това е неизбежно.

[следват снимки на популярни сериали (зърнени закуски) за деца и възрастни. Отдолу пише “Всички студени сериали, включително тези от здравни магазини, бяха замърсени с разтворители като бензол, въглероден тетрахлорид и пропилов алкохол. НЕ ГИ ЯЖ”]

Чети всички етикети на продуктите за тяло, които купуваш. Носи си лупа за тази цел когато пазаруваш.


 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОДУКТИ ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ

ИЗХВЪРЛИ СЛЕДНИТЕ ПРОДУКТИ
дори ако пропилов алкохол не е упоменат на етикета

 

шампоан, дори тези от магазините “Здраве”

шпрей за коса и мус

студени сериали, дори и тези от магазините “Здраве”

бяла захар (кафява е OK ако се детоксифицира)

козметики (направи си свои. Виж рецептите в края на книгата)

течност за изплакване на устата

безкафеиново кафе

бутилирана вода, дистилирана вода или изворна вода от магазина. Бутилките, помпите и тръбите се “стерилизират” често с пропилов алкохол.

алкохол за фрикции

всички препарати за бръснене, включително и афтършейф

безалкохолни напитки

Плодов сок закупен от магазина, включително и “здравните” видове, на които се казва “100% натурален”

Витамини, минерали и суплементи (освен ако не ги тестваш)

 


aflatoxin B

Всеки път, когато пропиловия алкохол е в черния дроб аз също намирам там aflatoxin B -- вторичен продукт на плесените. Аflatoxin B се знае като изключително канцерогенен. Интерпретацията ми на тази връзка е, че aflatoxin B задържа метаболизма на алкохол. Разбира се и обратното може да бъде истина: пропиловия алкохол възспира детоксификацията на aflatoxin B. И в двата случая, ако престанеш да ядеш храни с плесени, нивото ти на aflatoxin B ще намалее.

Някои храни съдържащи aflatoxin B са: бира, ядки, хляб, престоял над 3 дена, презрели плодове и много зърна, продаващи се на кило. За моя изненада, много плесенясващи храни, като сиренето не показаха наличие на aflatoxin B.

Може би премахването на афлатоксин е причината че има документирани случаи на излекуване от рак след промяна начина на хранене.

 

ФОРМИРАНЕ НА ТУМОРИ

Повечето ракове са туморообразуващи. Туморите обикновено започват като доброкачествени. Когато те са такива не ни плашат. Но всъщност те изискват повече внимание. В крайна сметка туморите се увеличават на размер и по брой, вярно не толкова бързо, както злокачествените. Без доброкачествен тумор не можем да имаме злокачествен. Така че не е ли най-добре как да се научим да нямаме никакви тумори?

 

В ТУМОРИТЕ НАМИРАНЕ ФУНГИ (гъбички)

Някои женски гърди са пълни с тумори, наречени кисти. Състоянието се нарича фиброкисти на гърдата (fibrocystic breast disease). А какво има вътре в такава киста? Във всеки тумор има туфа от растящи фунгуси, наречени мицелиум (mycelium). Фунгите са почти винаги един от често срещаните хранителни плесени, като Aspergillus или Penicillium, които са пуснали корени право в тъканите на тялото ти! Също така те произвеждат микотоксини, обикновено патулин (patulin). Защо тялото ни допуска това?

Научен доклад на тази тема е бил публикуван през 1982. Авторите показват, че един вид бели кръвни телца имат за задачата да ядат и унищожават спорите на фунгите (семената), докато други спират растежа на мицелите. Дали тези два вида бели кръвни телца са “изключени” по някакъв начин, допускайки фунгите да растат в тъканите ти?

 

В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ МЕД И ФРЕОН

А дали пък не е заради медта, която винаги намирам на същото място, където са фунгите? Медта се разтваря в мазнина, а гърдата е мазна тъкан. Или пък е фреона, който също намирам заедно с фунгите? Вероятно медта е била привлечена в гърдите без фреон. И преди ерата на хладилниците трябва да е било така. Но с фреонов хладилник във всеки дом и медна водопроводна инсталация [в САЩ и Канада се използват медни тръби за водопроводна инсталация] риска се удвоява. Фреона е изтъкнат от учените като подпомагащ растенето на рака.

Може би медта е само невинен гост, поканен в гърдата от фунгите, които вече растат там. Или пък медта се настанява там първа и поканва фунгите. Но един прост факт може да хвърли светлина върху мистерията. Предварителните ми тестове показват, че жени, които не са изложени на високи дози мед, като “медна” вода, нямат туморни образувания в гърдите. “Медната” вода е такава, която тече през медни тръби. Медта се усвоява независимо дали водата се използва за плакнене на чинии, миене на ръце, дрехи или за пиене.

От десетилетия се знае, че нивата на мед в кръвта са свързани с най-различни видове рак. Но това винаги беше интерпретирано, че ракът причинявал акумулацията на мед, вместо да се смята, че всъщност медта може да причинява рак! Медните тръбопроводни тръби не са били заподозряни. Въпреки това е много лесно да се докаже, като се махнете от мястото, където има медни тръби. Тогава нивото на медта пада мигновенно, последвано от спадане на растежа на фунги. [действително през годините ми на престой в Канада, където цялата тръбопроводна система е изградена с медни тръби, имах периодично проблем със свръх-размножаване на фунги в тялото, наречен кандида. След като се завърнах в България този проблем изчезна]

Колко скоро медта ще напусне гърдите зависи от фреона там. След като фреона бива премахнат, нивата на мед могат да бъдат спаднат. Когато фреона не е премахнат, медта “залепва” упорито за гърдите и дори изисква EDTA челация (chelation) за да я премахне.

Когато медта и фреона си заминат, растежа на фунгите може да бъде спрян. Той просто трябва да бъде елиминиран в червата за да изчезне от гърдите. Когато изчистим червата от фунги, тъканите също се прочистват от тях. Тази тъкан може да е простатата, черен дроб, панкреас или мозъка. Туморите там растат по същия начин, както в гърдите.

Една доза от 2 с.л. орехова тинктура ще унищожи всички растящи фунги в червата (заедно  с паразитите)! Това от своя страна ще елиминира фунгите за един ден. За да останеш чист, тъканите трябва да са свободни от фреон и мед.

 

В ТУМОРИТЕ НАМИРАМЕ СТАДИИ (фаза на растеж) НА ТЕНИЯ И БАКТЕРИИ

Има още едно “съдружие” при растежа на доброкачествени тумори: бактерия и стадии на тения. Бактерията произвежда фактор на растежа, който стимулира растеж, или с други думи деленето на клетките. За съжаление същият този фактор стимулира и твоите клетки, карайки ги да се делят и оформят хаотична маса. Фактора на растеж произвеждан от бактериите не е толкова потентен, колкото орто-фосфо-тирозина. Но заедно с патулина и афлатоксина, два мощни микотоксина, те могат да образуват доста големи кисти. А бактериите стимулиращи растежа на тумори са тези известни бактерии, които получаваме от ядене на млечни продукти, нашите собствени черва и от зъбни инфекции. Ето няколко фактора, които те произвеждат:

БАКТЕРИЯ

ИЗТОЧНИК

ФАКТОР/МАРКЕРИ

Staphylococcus aureus

Зъбен

Фактор на растеж на епидермиса

Escherichia coli (E. coli)

Черва

Раково свързан антиген GI

Salmonella typhimurium

Млечни продукти

Раков антиген CA 15-3 и CA-125

Shigella flexneri

Млечни продукти, стадии на Тения

Раков антиген CA 15-3, PDGF,
Инсулиноподобен фактор на растежа
(ILGF)

Shigella sonnei

Млечни продукти, стадии на Тения

Alfa Feto protein (AFP)

Shigella dysenteriae

Млечни продукти, стадии на Тения

Раков антиген CA 72-4

 

Изненадващо е, че стадии на тенията също могат да разпространяват тези бактерии. Особено вида Shigella, бича на раково болните, се разпространява от стадий на тенията. Когато този стадий е цял, малък брой бактерии се отделят.  Но когато тенията започне да се разпада, цели стада от бактерии се разпръсват из тялото.

И ако не можеш да се оттървеш от твоята Shigella въпреки стриктното спазване на правилата за млечни продукти, може да се предположи, че имаш разлагащи се стадии на тения. Докато стадиите на тенията не са напълно убити, миграцията на Shigella към тумора не може да бъде спряна. Нито пък растежа на тумора, подхранван от фактора на растежа на Shigella.

Връзката между бактерия, стадии на тения и фунги е голяма конспирация. Щом се съберат заедно започват растежа на тумор, пък бил той и доброкачествен.

 

ЗАЩИТА СРЕЩУ ТУМОРИ В ТЯЛОТО

Сега тялото има нужда да извика допълнитени подкрепления за да порази младият тумор. То използва фактор за смаляване на тумор, наречен Тумор Некрос Фактор (ТНФ), който изчезва редом с тумора. Всеки човек, който съм виждала без тумор има положителни резултати на теста за ТНФ. Всеки човек със тумор показва негативни резултати. Очевидно, изчезването на ТНФ позволява на тумора да расте. Какво ли предизвиква спиране производството на тази животоспасяваща субстанция?

ТНФ се произвежда от паратироидните жлези и се изпраща до органите, когато има нужда. Той не се произвежда, когато имаме на лице патулин. Патулина, микотоксин произведен от фунгите от вида Penicillium, е бил изследван внимателно от учени и се смята за канцерогенен. Когато патулин се поема с плод с растящ Penicillium в него, резултата е същия. Тялото повече не може да произвежда важният туморо-свиващ фактор. Туморите сега могат да растат.

Спирането на консумацията на плодове [презрелите плодове имат тендеция да са плесенясали, дори и фунгите да не се виждат по тях] и прочистването на червата от фунги с орехова тинктура изчиства паратироидната жлеза от патулин (само ако медта и фреона са се махнали). Само след един ден ТНФ отново започва да се произвежда. Туморите сега да му мислят. Те се свиват видимо само за една седмица.

 

КАК ТУМОРИТЕ СТАВАТ ФАТАЛНИ

В даден момент доброкачествената киста може да стане злокачествена. Това означава, че орто-фосфо-тирозина е налице. Има пропилов алкохол, human Chorionic Gonadotropin (hCG), и афлатоксини, а също така и размножаващи се стадии на Fasciolopsis (метил). Дали пък стадиите не Fasciolopsis не откриват неочаквано доброкачестваната киста така както ракът-отшелник открива неизползвана черупка?

Откритието на фактора на растеж в доброкачествената киста а и наличието на няколко стадия на метил предполага че трябва повече да им обърнем внимание. Вероятно това е зарди заблуждаващото делене на доброкачествени и злокачествени тумори. Както и разликата между зареден и незареден пистолет. Има ли налични амуниции, пистолета не трябва да бъде игнориран.

Ние наистина трябва да разглеждаме формацията на тумори, туморгенезис със същата осторожност както и формацията на рак, дори и ако те първоначално се развиват бавно. То може да започне да се ускорява, причинявайки повече и повече вреда. При това, тялото ни познава туморгенезиса от много дълго време, от началото на човечеството, което се доказва от способноста му да произвежда ТНФ. [след като тялото има за целта специални жлези, паратироидните жлези, за производство на анти-туморни съставки, явно туморите не съществуват от вчера]

Но вероятно злокачествеността е по-нов феномен. Тялото все още не е открило ефикасен метод да детоксифицира пропилов алкохол при наличието на афлатоксин. Тялото ни е доста уязвимо за микотоксини от всякакъв род и те причиняват всевъзможни ненормални състояния, които тялото ни не може да възпре. Разбира се, сега знаейки какво кара туморите да растат ни дава мощ да ги спрем.

 

ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО НА ТУМОРИ ЩЕ ПРЕДОТВРАТИ РАК

Туморите са сложна структа, която се оказва е свързана с фунги, метали, бактерия, глисти и токсини. Бивайки толкова сложни ни изкушава да мислим, че са крехки като структура и с премахването на само един от градивните блокове ще ги срутим. Но истината е точно обратна:  заедно те оформят много траен компонент срещу имунната ти система. Най-добрият начин да победим туморите е да не им разрешаваме да започват.

 

КАК ДА ПРЕДОТВРАТИМ ТУМОРИ

1.      Стой настрана от мед (медни съдове, вода от чешмата, син камък и т.н.)

2.      Стой настрана от фреонови хладилници, климатични инсталации и т.н.

3.      Поддържай превантивната анти-паразитна програма

4.      Разкарай бактериалните инфекции, криещи се в кухините на извадени зъби, под коронки, протези и др. или в червата.

5.      Не яж храна в която има плесен

 

От всички тези спирането на бактериалните инфекции е най-трудно. Но с изчистване на зъбите, изчистване на  Червата (описано по-нататък в книгата) и избягване на нестерилни млечни продукти е път към успеха.

Паразитизма може да бъде намален ако избягваш разтворителя пропилов алкохол и бензол (за метили и стадии на тения). Фреона може да бъде заменен с друг газ. Медните тръбопроводи могат да се заменят с пластмасови.

Всяка злокачественост започва с тези рискови фактори, независимо дали имаме наличието на солидни формирани тумори или не. Трябва да е възможно да предотвратим всички видове рак с тези пет важни стъпки.

 

ОБОБЩЕНИЕ

Чревния метил може да репродуцира себе си от началния стадий до последния вътре в тебе, без нужда от охлюв, ако имаш разтворител в тялото ти. Около нас има най-различни разтворители (ацетон, метилов алкохол, метилен и т.н.). Ако разтворителя е пропилов алкохол, който се натрупва в черния дроб, нови зрели стадии се развиват в черния дроб и рака започва. Фактор на растежа, орто-фосфо-тирозин, се произвежда и кара клетките да се делят. Зрелият стадии е в черния дроб, но фактора на растежа се разнася до всички органи, които съдържат пропилов алкохол и стадии на метили в тях. Те се размножават с хляди и клетките на органа ти се принуждават да се делят заедно с тях. Това е рак.

Пропиловия алкохол не се детоксифицира в черния дроб, но вместо това се акумулира, вероятно поради aflatoxin B, намерен в плесенясали храни. Черния дроб успява да премахне част от пропиловия алкохол изхвърляйки го чрез жлъчката в червата. Напуска тялото чрез изпражненията. Но в червата алкохола се натъква на милиони метилни яйца [спомняш ли си, че един възрастен индивид може да снася по няколко хиляди на ден]. И след като метиловия алкохол е разтворител, аз смятам, че той разтваря черупките на яйцата, позволявайки им да се излюпят! Направо вътре в тебе. Повече проучване трябва да се направи по този въпрос. Но със сигурност миниатюрни стадии (мирацидии) се озовават в кръвта ти и пътуват навсякъде из тялото ти! Те пускат котва, стават редия и се размножават в още хиляди екземпляри! Накрая се превръщат в церцария, метацерцария и накрая зрели индивиди.

Зрял индивид в черния ти дроб, ако имаш пропилов алкохол в него, причинява рак!

Зрял индивид в панкреаса, ако имаш дървесен алкохол в него, причинява диабет!

Зрял индивид в тимуса ти, ако имаш бензол, причинява СПИН!

Зрял индивид в мозъка ти, ако има толуол или ксилол, причинява болеста Alzheimer!

Зрял индивид в бъбреците ти (болеста на Hodgkin), шийката на матката (ендометроса) или простата (chronic prostatitis) ако имаш разтворители в тях.

Зрял индивид в кожата причинява саркома на Kaposi.

Не забравяй, ракът не би бил прихванат без помоща на рисковите фактори: мед, фреон, бактерия, глисти и микотоксини.

Още един съвет: знае се, че витамин С помага срещу рак. Д-р. Линус Паулинг постигна много добри резултати, въпреки, че други не можаха. Аз имам доказателство, че витамин С помага на черния дроб да тетоксифицира афлатоксини. Не забравяйте да взимате по един грам (1000 mg) витамин С със всяко хранене. Още едно свойство на витанин С е  действието му върху серума желязо, поддържайки го в химична фоема, която по-добре се бори с медта.

 

[Забележка: важна част от обезпаразитяващата програма е т.нар. уред ZAPPER, описанията за който не съм включил в превода защото го имам, а този материал е преведен за семейно ползване. Но на всеки, който иска да го изработи ще предоставя схемата и инструкции. Изработката не е сложна, струва около 10 лв. и един правоспособен електронен техник може да го изработи без проблем. За контакт използвайте е-маил: glamour@mailandnews.com или тел. 02 621538]


ПРОБЛЕМИ С ПРОСТАТАТА
(от книгата “The Cure for All Diseases” на Хулда Кларк)

 

Ако не уринираш докрай и се налага да отидеш отново, особено през ноща, се предполага, че има налягане върху уретрата от разширената простатна жлеза. Задържането по малко довежда до инфекции на мехура и бъбреците, понеже пбактерията скоро открива тази “безплатна храна”.

Простата събира токсини, сякаш е сметище, особено никел. Бактерията на уринарния тракт скоро намира “техния” метал – никела. Всяко наличие на никел ще привлече бактерия както трохи и сирене првивличат мишка. Тези бактерии използват урината за тяхна храна. За да я усвоят тепърво разпадат молекулата на урината на две в две амониеви молекули. Миризмата на амоняк в урината издава тяхното присъствие. Урината не трябва да мирише на амоняк. Нашето тяло не произвежда амоняк. Само бактерията може да прави това!  Храносмилателния им ензим наречен се нарича уреаза (urease). За да действа този ензим се нуждае от никел.

Никела се намира в изоболие в почвата, където без съмнение бактерията принадлежи, разграждайки урината и животинската тор. Те извършват важна работа за околната средам унищожавайки животински изпражнения почиствайки по този начин почвата около нас. Какво безумие е да напълним себе си с никел, така, че с един скок от земята и те се настаняват в нас! Бактериите около нас вършат полезна работа. Ние не можем да прекъснем връзката ни с бактериите. Но ние не сме предназначени да ги храним. Ако не ги снабдяваме с никел, сякаш сме буца земя те не биха се настанили в уринарния тракт и оттам в простатата.

И така, как да разкараме никела от тялото ни? Това е предизвикателство. Случайно да ядем пръст? Малко количество попада в храната ни и това не може да се избегне. Но ние не преставаме да ближем никела, сякаш е детска близалка. Лъжиците, вилиците са направени от никел! Неръждаемата стомана съдържа 8% никел! Не смяташ ли че често се натъкваме на тази дума? Когато пъхнеш ножа в буркана с майонеза тя се се замърсява [с никел] само след няколко минути. Опитай я. Майонезата е влязла в реакция с метала, разтваряйки никела. Когато после мажеш хляба си с ножа, този слой [който е реагирал с храната, в случая майонеза] се отделя и ти го изяждаш. Даже, ако поставиш ножа в устата си ще вкусиш метала. Разбира се, по-късно ти ще измиеш ножа но не преди да си изял достатъчно никел, който да снабди всички бактерии в тялото с дневния им любим елемент – никел. Никелът не е съществен за нас. Дори растенията поддържат нивата си на никел много ниски. Но поради замърсяването на животинската храна с никел, сега дори кокошите яйца имат 3 mcg/100 gm никел[1]. За да снесе яйце замърсено с никел, кокошката трябва да е замърсена.

Особено малки деца и юноши никога не трябва да бъдат сервирани с метални купи и прибори. Те имат нужда от цялата си имунна сила за да се борят с новите бактерии и вируси, които се появяват сега, в ерата на СПИНа. Никела е част от почвата и принадлежи на нея, не в посудата ни.

Друг голям източник на никел е зъбните метали. Използва се за втвърдяване на злато! Ако имате проблеми с простатата премахнете метала от устата си. Ниела се използва за направа на мостове, златни коронки, амалгами и скоби. Разменете го за пластмаса и композитни материали. Престанете да ядете и готвите с метални съдове; използвайте старовремски дървени или направени от твърда пластмаса прибори за рязане. Винаги използвайте пластмасов нож за масло и майонеза. Никога не купувай масло опаковано във фолио.

Никела се разтваря в мазнина и се съхранява в кожата временно, когато нахлуе в тялото. Мастната тъкан на кожата ти може да е препълнена с никел, причинявайки “алергия” на кожата. Мъжката плешивост е една такава алергия. Потта се мъчи да го изхвърли от теб. Винаги мийте скалпа за да подпомогнете тази секреция. Мазнините на кожата разтварят никела от бижута (оставяйки понякога по кожата зелено-черен цвят) и я транспортират в тялото ти. Не слагай на себе си метални бижута. Основите на обиците трябва да бъдат пластмасови. Верижките на часовниците и очила с метални рамки трябва да се заменят с пластмасови. Метални пръстени също трябва да бъдат заменени. След като намалиш нивото на никел в тялото и простатните проблеми са спомен, може да забележиш първите косъмчета прорастващи по голото ти теме.

Бактерията не може да живее в простата без наличието на никел. Може да излекуваш простатните си проблеми с простата тактика на прекратяване замърсяването на тялото ти с никел. Мъдра стъпка ще е да взимаш хистидин (histidine) капсули (около 500 mg една дневно) когато се случи да получиш никелова атака от метална посуда в ресторант да речем. Хистидина извлича никела. Взимането на цинк също помага (60 мг. Два пъти дневно за един месец). Вероятно, никела е отравял цинковите ензими. Прочети и за ползата от лена. [тук следват многобройни случаи на хора излекувани от простата след премахване на никела от устата, убиване на паразити и т.н.][1] Food Values by Pennington and Church, 1985